Kosmetologimme

Olen SKY-kosmetologi Merja. Valmistuin kosmetologiksi vuonna 2013. Olen työskennellyt apteekissa vuodesta 2002 lähtien, joten apteekkimaailma on tullut tutuksi vuosien varrella. Olen tehnyt pitkään työtä useiden apteekkikosmetiikka sarjojen kanssa, joten minulla on vahva tuntemus tuotteisiin. Olen lisännyt vuosien varrella tuotetuntemustani suorittamalla useita tuotekohtaisia koulutuksia. Myös tulevaisuudessa haluan kehittää itseäni ja ammattitaitoani. Hoitolatyötä olen aiemmin tehnyt apteekin kauneushoitolassa.

Hoitolan palveluista löydät kasvo, -käsi ja jalkahoidot sekä ripsien- ja kulmien kestovärjäykset. Hoidoissamme käytämme laadukasta ja hellävaraista apteekkikosmetiikkaa. Tuotteissa ei ole voimakkaita hajusteita ja koostumukset sopivat hyvin myös herkistyneelle iholle. Kasvohoidoissa käytämme Avenen ja kotimaisen Atopikin tuotteita. Hoitolassamme on käytössä nykyaikaiset laitteet.

Haluan palvella jokaista asiakasta yksilöllisesti, kokonaisvaltaisesti ja kiireettömästi. Työtäni teen suurella sydämellä ja jokaisen asiakkaan toiveita kuunnellen. Autan asiakasta löytämään oikeat ihonhoitotuotteet ja annan vinkkejä päivittäiseen ihonhoitoon.

Meille on turvallista tulla hoitoihin. Hoitolatila on hygieeninen ja hoidon aikana käytän kasvomaskia. Suosittelemme mahdollisuuksien mukaan maskin käyttöä myös asiakkaille. Puhdistamme hoitolan pinnat säännöllisesti ja otamme vastaan vain oireettomia asiakkaita. Tulethan siis meille vain terveenä.

Meille on helppo tulla. Sijaitsemme Noljakan apteekin yhteydessä, Pilkon Citymarketissa. Pysäköiminen onnistuu helposti, tarjolla on runsaasti ilmaista parkkitilaa.

Toivotan kaikki lämpimästi tervetulleiksi hoitolaamme!

Merja

SKY-kosmetologi